Algemene voorwaarden

Je koopt bij ons producten waarvan sommige handgemaakt. Dit wordt zo zorgvuldig mogelijk gedaan.
Voor de geplastificeerde mindcards geschikt voor de badkamper kunnen we geen 100% waterdicht garantie geven. Toch hopen we dat je er zo lang mogelijk plezier van zult hebben.
Mocht je nu binnen 3 maanden merken dat er iets veranderd aan de kaartjes wat mogelijk met vocht te maken kan hebben dan horen we dit graag van je.
We sturen je dan een nieuwe set toe.-

  • wat betreft kids deco, heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Graag dit per mail kenbaar maken via vraag@mindcards.nl, kosten van de retour zijn voor eigen rekening
  • sets of losse mindcards kunnen niet retour.
  • Artikelen zoals posters met posterlatjes, kaarten met kaarthouders mogen retour. Graag ontvangen we dan per mail een foto van het eventuele defect of de reden voor retournering.
  • mocht er onverhoopt iets stuk zijn aan het product gelieve dit binnen 3 dagen te melden na ontvangst. (via vraag@mindcards.nl)
  • retourneren kan enkel na contact met ons via de mail

Verzending

Losse mindcards worden verzonden via post.nl, brievenbusverzending bedraagt 2,88 let op dit is zonder track & trace.
Overige sets mindcards worden middels DHL verzonden, keuze heb je dan uit pick-up point 4,50 of pakket 5,75.
Bij een bestelling boven de 50,- is verzenden GRATIS.

Mindcards.nl is niet verantwoordelijk voor post die niet aankomt.

RETOURNEREN
Retour is enkel mogelijk als het kids decoratie betreft, mindcards kunnen niet retour (zie boven). Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel zoals een poster met posterlatjes of kaarthouder met kaarten of interieur decoratie, mail dan een foto van het defect naar vraag@mindcards.nl.

Mocht je willen retourneren dan dien je dit per mail vraag@mindcards.nl aan te geven. We ontvangen dan graag jouw bestelnummer en de reden van retour.

Kosten zijn voor eigen rekening, mits schuld van het defect bij ons ligt. Melding van retour na ontvangst product binnen 3 dagen.
We lossen het graag voor je op!