Algemene voorwaarden

LET OP! mindcards.nl gaat als webshop verder via STUDIOO/M, www.studioo-m.nl. Dit om het voor mijzelf qua bestellingen overzichtelijk te houden. Je besteld de artikelen dus via STUDIOO/M.

 • Onze producten zijn vrijwel allemaal handgemaakt. Artikelen zoals geboorteposters kunnen niet retour, dit omdat ze gepersonaliseerd zijn. Is er wat mis gegaan en klopt de tekst op een gepersonaliseerde poster niet? Stuur dan even een email of een DM via Instagram. 
  Natuurlijk lossen we dit voor je op!
 • bij de geplastificeerde mindcards sets geschikt voor de badkamper kunnen we geen 100% waterdicht garantie geven. Toch hopen we dat je er zo lang mogelijk plezier van zult hebben. Mocht je nu binnen 3 maanden merken dat er iets veranderd aan de kaartjes wat mogelijk met vocht te maken kan hebben dan horen we dit graag van je.
  3 maanden na de aankoopdatum geven we hier geen garantie meer op.
 • wat betreft kids deco, heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Graag dit per mail kenbaar maken. Kosten van de retour zijn voor eigen rekening. Dit omdat wij een kleinschalige onderneming zijn en de kosten voor retour nog niet kunnen dragen. 
 • sets of losse mindcards kunnen niet retour.
 • Artikelen zoals posters met posterlatjes, kaarten met kaarthouders mogen retour indien onbeschadigd en dus niet gebruikt!!
  Graag ontvangen we dan per mail een foto van het eventuele defect of de reden voor retournering.
 • mocht er onverhoopt iets stuk zijn aan het product gelieve dit binnen 3 dagen te melden na ontvangst.
 • retourneren kan enkel na contact met ons via de mail op info@studioo-m.nl vermeld in de mail jouw bestelnummer. bericht via DM op instagram mag ook.

Verzending

Losse mindcards worden verzonden via post.nl, brievenbusverzending bedraagt 2,88 let op dit is zonder track & trace.
Overige sets mindcards worden middels DHL verzonden, keuze heb je dan uit pick-up point 4,50 of pakket 5,75.
Bij een bestelling boven de 50,- is verzenden GRATIS.

Mindcards.nl – STUDIOO/M is niet verantwoordelijk voor post die niet aankomt.

RETOURNEREN
Retour is enkel mogelijk volgens de regels zoals boven vermeld bij de voorwaarden. 

Mocht je willen retourneren dan dien je dit per mail info@studioo-m.nl aan te geven. We ontvangen dan graag jouw bestelnummer en de reden van retour.